Over

TOP-Hockey.nl is een online platform voor trainers voor het maken en beheren van je eigen oefenstof. Creëer je eigen database met oefeningen, trainingen en periodisering of maak gebruik van de database van andere trainers. TOP staat voor Trainingen, Oefeningen en Periodisering.

Deze website is tot stand gekomen uit het enthousiasme om een online platform te creëren waarop trainers oefenstof kunnen vinden en ook zelf toevoegen. Met de overtuiging dat de belangrijkste taak van een trainer is; het faciliteren van een omgeving waarin de spelers de vrijheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen tot de beste hockey(st)ers die zij kunnen worden.

Deze website maakt het gemakkelijk voor een trainer om verschillende oefeningen, trainingen en periodiseringen te vinden die zij kunnen gebruiken voor het trainen van verschillende teams. Daarnaast kun je als trainer ook een team toevoegen. De teamleden krijgen een account en hebben eventueel de mogelijkheid (wanneer de trainer dit toelaat) om inzicht te krijgen in de oefeningen die zij gaan doen in de komende trainingen.

Over TOP-Hockey.nl
Missie TOP-Hockey.nl

Missie

TOP-Hockey.nl is een online hockey platform voor trainers, coaches, trainerscoördinatoren en technische coördinatoren. TOP-Hockey.nl staat voor het faciliteren van oefenstof voor hockeyteams waarbij de aandacht uitgaat naar een veelzijdigheid van bewegen, zelf-gericht leren en plezier.

Visie

TOP-Hockey.nl heeft de overtuiging dat trainers en coaches de belangrijke taak hebben om een optimaal leerklimaat te scheppen. Een leerklimaat waar ruimte is voor veelzijdigheid van bewegen, zelf-gericht leren en plezier.

Visie TOP-Hockey.nl