Jumbo Hockey SALE

Home » Jumbo Hockey » Jumbo Hockey SALE

Jumbo Hockey SALE

Jumbo Hockey is van alle markten thuis en verkoopt een volledig assortiment aan hockey spullen. Hockeysticks, hockeykleding, hockeyschoenen, hockeyballen en nog veel meer koop je bij een van de fysieke winkels van Jumbo Hockey of online in de webshop.

Jumbo hockey staat bekend om haar enorme sales. Zo zijn er regelmatig hockeysticks te vinden met een sale oplopend tot 50%. Of wat dacht je van een Indian Maharadja Hooded Sweater van € 59,99 afgepreisd tot € 30,00. Let er bij de jumbo hockey sale wel altijd even op dat je de goede maat kiest.

De jumbo hockey sale vind je zowel aan het begin van het seizoen (augustus) en gedurende het seizoen (van september tot en met juni). Heb jij hockeyspullen nodig en wil je niet de hoofdprijs betalen? Neem dan altijd eerst even een kijkje in de webshop van jumbosports.

Jumbo Hockey en Golf

Jumbo kennen wij natuurlijk allemaal van de supermarkten, maar sinds een aantal jaren bestaan er ook fysieke Jumbo golf winkels. Iets later werd de eerste jumbo hockey shop geopend en ondertussen zijn er 7 fysieke jumbo hockey winkels in Nederland. De Jumbo hockey winkels vind je hier:

Woon je in het noorden van het land dan heb je wat minder geluk. Helaas heeft Jumbo Hockey daar nog geen fysieke winkels, maar wij weten dat dit wel op de planning staat.

Speel je altijd met hetzelfde merk en weet je precies wat je nodig hebt, neem dan een kijkje in de webshop je vind hier bijna alle producten en ze hebben altijd wel een mooie sale lopen bij Jumbo Hockey!