Jumbo hockey galgenwaard

Home » Jumbo Hockey » Jumbo hockey galgenwaard

Op 15 augustus 2020 opende Jumbo Hockey Galgenwaard de eerste Jumbo hockey shop van Nederland. De Galgenwaard staat voor een ieder bekend als het voetbalstadion van FC Utrecht, maar wist je al dat de hockeyclub Kampong op een steen worp afstand van de Galgenwaard ligt?

Jumbo superstore

Jumbo hockey galgenwaard is een echte hockey superstore. Ben je in de buurt van Utrecht dan mag je dit zeker niet missen. In de jumbo hockey Galgenwaard shop vind je van alles voor de fanatieke hockeyers.. hockeysticks, hockeygrips, trainingsmaterialen, hockeyballen.. je kan het zo gek niet bedenken en het is te vinden in de Jumbo hockey galgenwaard store. De droom van iedere hockeyer vind je bij Jumbo hockey galgenwaard. Naast dat ze alles hebben, is er ook altijd wel een mooie sale die kan oplopen tot 50%.

Jumbo hockey Galgenwaard
De Jumbo hockey galgenwaard superstore

Openingstijden Jumbo hockey Galgenwaard

De jumbo hockey galgenwaard superstore is gesloten op maandag en zondag. van dinsdag tot en met vrijdag kan je langskomen tussen 10:00 en 18:00. Op vrijdag is jumbo hockey galgenwaard een uurtje eerder open en gesloten, namelijk van 09:00 tot 17:00.

Let er wel op dat jumbo hockey galgenwaard ook afwijkende openingstijden heeft op de volgende dagen:

  • Hemelvaartsdag (gesloten)
  • 1e en 2e pinksterdag (gesloten)

Locatie Jumbo hockey Galgenwaard

Navigeren naar de jumbo hockey galgenwaard is erg simpel, vul de galgenwaard in in jouw navigatie en je komt er. Het adres bevindt zich op Herculesplein 275, 3584 AA, Utrecht. Heb je een vraag over de voorraad of een ander onderwerp? Mail de jumbo megastore op utrecht@jumbohockey.com