Jumbo hockey Amsterdam

Home » Jumbo Hockey » Jumbo hockey Amsterdam


De Jumbo Golf & Hockey Amsterdam werd geopend op 12 augustus 2022. De winkel is gelegen aan de Roesiel 16 in Amsterdam Westpoort (eerste verdieping). Het is de achtste Jumbo Golf & Hockey-winkel in Nederland.

Jumbo superstore


De Jumbo Golf & Hockey Amsterdam is een winkel van 3500 m² die gespecialiseerd is in golf-, hockey- en wintersportartikelen. De winkel heeft een breed assortiment aan golfclubs, golfkleding, golfschoenen, hockeysticks, hockeykleding, hockeyballen, hockeytassen, ski’s, snowboards, skischoenen, snowboardschoenen, wintersportkleding en andere wintersportartikelen.

De winkel heeft ook een aantal faciliteiten voor klanten, zoals een fitting room waar klanten golfclubs en hockeysticks kunnen uitproberen, een servicedesk waar klanten hun golfclubs en hockeysticks kunnen laten repareren of onderhouden, en een proshop waar klanten golflessen en hockeytrainingen kunnen boeken.

Openingstijden Jumbo hockey Amsterdam

De Jumbo Golf & Hockey Amsterdam is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Let er wel op dat jumbo hockey Amsterdam ook afwijkende openingstijden heeft op de volgende dagen:

  • Hemelvaartsdag (gesloten)
  • 1e en 2e pinksterdag (gesloten)

Locatie Jumbo hockey Amsterdam


De Jumbo Golf & Hockey Amsterdam is gevestigd aan de Roesiel 16 in Amsterdam Westpoort (eerste verdieping). De winkel is gelegen in het Westpoortgebied, vlakbij de A10 en de A15. De winkel is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets.

Hier zijn de routebeschrijvingen naar de Jumbo Golf & Hockey Amsterdam:

  • Met de auto: Neem de A10 richting Amsterdam-West. Neem afslag S110 richting Westpoort. Volg de borden naar Westpoort. De Jumbo Golf & Hockey Amsterdam bevindt zich aan de linkerkant van de weg.
  • Met het openbaar vervoer: Neem de metro naar station Sloterdijk. Vanaf station Sloterdijk neem je bus 19 naar halte Westpoort. De Jumbo Golf & Hockey Amsterdam bevindt zich op 5 minuten loopafstand van halte Westpoort.
  • Met de fiets: Volg de routeborden naar Westpoort. De Jumbo Golf & Hockey Amsterdam bevindt zich aan de Roesiel 16.