Jumbo Hockey

Home » Jumbo Hockey

Jumbo Hockey

Jumbosports.com is op het gebied van Hockey en Golf een specialist. Jumbo Hockey die onderhand hard aan de weg timmert heeft niet alleen een online webshop, maar ondertussen ook 7 fysieke winkels.

Wat kun je allemaal bij Jumbo Hockey? Jumbo Hockey is de specialist aan het worden op het gebied van hockey trainingsmaterialen en hockey kleding. Niet alleen kan je de nieuwste hockey items kopen, maar ook staan de medewerkers voor jou klaar met advies. Het is meer dan alleen shoppen bij Jumbo Hockey.

Naast een rits aan junioren, senioren en keepers sticks verkopen ze bij Jumbo Hockey ook hockeykleding, hockeyschoenen, hockeyballen, bescheming (ook voor keepers), hockeytassen en nog veel meer. Voor de hockeytrainers onder ons, is er ook hockey trainingsmateriaal beschikbaar. Deze vind je bij ons in de webshop.

Jumbo Golf en Hockey

Jumbo Golf & Hockey is een Nederlandse detailhandelaar die gespecialiseerd is in golf- en hockeyuitrusting. Het bedrijf heeft een aantal fysieke winkels in verschillende steden in Nederland, evenals een online winkel. Naast de verkoop van een breed assortiment golf- en hockeyspullen, biedt Jumbo Golf & Hockey ook reparatie- en maatwerkservices voor hockeysticks en golfclubs.

Jumbo Hockey Outlet

Bij Jumbo Hockey is er gedurende het hele jaar een aanbieding, namelijk 2e halve prijs. Jumbo sport zegt daar zelf over:

Onze golf- en hockeykleding, golf- en hockeyballen en golf- en hockeyhandschoenen zijn niet alleen standaard laag geprijsd, ook profiteer je van extra voordeel als je meer koopt.

Jumbo Hockey

Dat is nog niet alles bij de Jumbo Hockey Outlet, want je krijgt bij aanschaf van een nieuw paar hockeyschoenen ook een Jumbo Hockey giftcard (t.w.v. min 10 euro) thuis opgestuurd.

Jumbo Hockey Vestigingen

Jumbo Hockey is te vinden in het hele land. Ondertussen heeft Jumbo 8 specifieke hockey vestigingen geopend. Ben jij opzoek naar een van de jumbo hockey vestigingen? Jumbo Hockey Amsterdam is de nieuwste.

Jumbo Hockey Openingstijden

Jumbo hockey kent per vestiging verschillende openingstijden. De golfwinkels van Jumbo Hockey kennen daarnaast ook nog speciale openingstijden tijdens koopzondagen en feestdagen.