• Aanwezigheid hockeyteams beheren

  Aanwezigheid hockeyteams beheren

  maandag 9 april 2018

  TOP-Hockey.nl is recentelijk vernieuwd. De vormgeving is veranderd, nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd en bestaande functionaliteiten zijn verbeterd. In dit artikel een toelichting voor hockeytrainers die één of meerdere hockeyteams toevoegen op top-hockey.nl.
 • Jaarplan Hockeyteam MB1

  Jaarplan Hockeyteam MB1

  dinsdag 25 juli 2017

  Op de website van TOP-Hockey.nl is een aantal periodiseringen te vinden voor verschillende niveaus jeugd hockeyteams. In dit artikel een uitwerking van één van de periodiseringen die te vinden zijn na het registreren van een trainersaccount.
 • Hoe werkt TOP-Hockey.nl

  Hoe werkt TOP-Hockey.nl

  woensdag 17 mei 2017

  TOP-Hockey.nl is ontwikkeld voor de enthousiaste hockeytrainer. De hockeytrainer die opzoek is naar een aantal leuke oefeningen kan terecht op de hockey oefeningen pagina. Op de hockey oefeningen pagina is een kleine selectie te vinden van de huidige online database. Daarnaast kan de trainer een account registreren om toegang te krijgen tot verschillende functionaliteiten.
 • Welkom op TOP-Hockey.nl

  Welkom op TOP-Hockey.nl

  donderdag 9 maart 2017

  Vanaf oktober 2016 is TOP-hockey.nl in ontwikkeling. Er is voor gekozen om TOP-hockey.nl goed te testen (met verschillende trainers van hockeyclubs) voordat deze publiekelijk toegankelijk  wordt gemaakt. De verwachting is dat dit rond de zomerstop 2017 is.