Aanwezigheid hockeyteams beheren

Aanwezigheid hockeyteams beheren

TOP-Hockey.nl is recentelijk vernieuwd. De vormgeving is veranderd, nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd en bestaande functionaliteiten zijn verbeterd. In dit artikel een toelichting voor hockeytrainers die één of meerdere hockeyteams toevoegen op top-hockey.nl.

Aanwezigheid

Bij het aanmaken van een hockeyteam wordt gevraagd om spelers toe te voegen aan het hockeyteam. Spelers krijgen automatisch een account. Het hockeyteam is aangemaakt en de spelers hebben een account gekregen. Voor de hockeytrainer is het verstandig om activiteiten (trainingen & wedstrijden) in te plannen. Spelers kunnen aangeven wanneer zij wel/niet aanwezig zijn. De hockeytrainer kan er voor kiezen om een training te delen met een activiteit. Wanneer dit gebeurd, kunnen de spelers die aanwezig waren de komende training inzien en nadertijd aangeven hoe zwaar zij de training hebben gevonden.

Aanwezigheid
Spelers geven zelf hun aanwezigheid aan.

Hockeytrainers met meerdere hockeyteams kunnen via teams > activiteiten per hockeyteam alle activiteiten inzien.

Dashboard

De hockeytrainer logt in met zijn account gegevens en komt terecht op het dashboard. Op het dashboard worden de eerst volgende drie activiteiten weergeven. Wanneer de hockeytrainer een training heeft gekoppeld aan een activiteit, zal de hockeytrainer inzicht krijgen in de te geven training. Daarnaast wordt er een overzicht getoond van de aanwezigheid van de spelers (mits deze zijn ingevuld).

TOP-Hockey.nl Dashboard
De eerst volgende activiteiten van de hockeytrainer.

Op het dashboard zijn ook de ‘snelle links’ te vinden. Met behulp van deze links kan een hockeytrainer gelijk een hockey oefening, training of periodisering zoeken of toevoegen.

Spelers evaluatie

Hockey training rating of perceived exertion
Spelers geven aan hoe zwaar zij de training hebben gevonden.

Hockeytrainers krijgen inzicht in de beleving van de spelers. Hoe zwaar hebben zij de training ervaren? De hockeytrainers kunnen via Trainingen > Gedeelde trainingen > Geschiedenis inzien hoe zwaar de spelers de training beoordeeld heeft.

Volgende update

TOP-Hockey.nl is nog volop in ontwikkeling en er wordt alweer gewerkt aan de volgende update. In de volgende update komende volgende functionaliteiten aan de orde:

  • Tekentool update
  • Inzicht in evaluatie over langere periode (worden de trainingen zwaarder of lichter ervaren?)
  • Automatisch gegenereerd rijschema

Heeft u suggesties voor een update? Graag horen wij van u via info@top-hockey.nl.